Home » Nincs kategorizálva » Egész évben bérelhető üdülőházak Kehidakustányban.

Egész évben bérelhető üdülőházak Kehidakustányban.

Családi házunk tágas udvarában építettük fel azt a szálláshelyet, ahova mi is szívesen mennénk a gyerekekkel vagy kettesben  pihenni és kikapcsolódni. Ahol már az különleges és érdekes hogy fából épült, természetesen modern technológiával tökéletesen szigetelten klímával és egyéni gázfűtéssel. A környezet kellemes hangulatáról gondozott pázsit, nagy árnyas diófa és a térítésmentesen használható szaunaház gondoskodik.

Megérkezett Miki a “csacsicsoda” ! 

Állati évünk van! Először csak szerettünk volna háziállatokat akik a szálláshelyünket vidékibb hangulattal ajándékozzák meg. Nem is álmodoztunk arról hogy már első lépésként hét mókamesternek adunk otthont, és ez még csak a kezdet ..

Tavaly sütöde épült, idén a mozgás és egyéb művészetek felé kacsingatunk. Petanque és füves focipálya készült, a rajztábla pedig …  :) 

Elkészült a kerti sütödénk és már nagyon várja a szabadtéri szakácsokat és baráti összejöveteleket: 

Az aktív kikapcsolódást kedvelők meglátogathatják az élményfürdőt ami 15 perc séta (900 m), lovagolhatnak, horgászhatnak, kirándulhatnak a közelben de akár 20 km-re a Balatont is próbára tehetik. Ha valakinek a szabadban főzéshez van kedve a füves focipálya mellett kerti sütöde várja, a gyerekeket játszótér minden jóval a megfáradt járgányokat pedig rendezett biztonságos parkoló. Minden évszakban várjuk vendégeinket csendes, nyugodt és változatos kikapcsolódásra.

Az Üdülési Csekket és a Szép Kártyát elfogadjuk, az előleg is fizethető vele.

Egy kis ízelítő a környékünkről (maximum 28 km) :