Étkezés

Helyszínen étkezést nem biztosítunk de több lehetőség is van a környéken akár üdülési csekkel is.

Kehida Kapuja étterem: Finom kávé, fagyi, kerthelyiség, élőzene és naponta más ételkülönlegességekkel és akciókkal várják a vendégeket. Félpanzió is igényelhető, a strand felé lehet megtalálni a nyári bejáratnál, tőlünk 15 perc séta.

Fiáker étterem egy közeli kisváros hangulatos étterme ahonnan a házakban található étlapról rendelhetők házhozszállítással a finomságok kedvezményesen, gyorsan és rugalmasan.

Favágó pizzéria és az András Fogadó a szálláshelyünk közvetlen közelében van (maximum 5 perc séta) mindkettő gazdag étlappal, kerthelyiséggel és kedvező árakkal várja vendégeinket.

Vándorbab Étterem már egy kicsit nagyobb séta (10 perc) de akár a strandról hazafelé jövet is meglátogatható, a Mari Néni Fogadója és a Mediterrán Ételbár pedig közvetlenül a fürdő mellett épült. Mindhárom családias hangulattal finom ételekkel vár mindenkit.

Élményfürdő -ben is van két étterem, egyik a kanyargós csúszda melletti önkiszolgáló (ha nem szeretné sokáig békén hagyni a medencéket vagy a gyerkőcöket nehéz kiimádkozni) vagy az elegáns Deák Étterem és Cukrászda szintén a fürdő épületében.

Vadászcsárda Zalacsány nincs mese ehhez már autóba kell ülni, de akit eddig sikerült rábeszélnünk hogy tegye meg a 4,5 km-t és próbálja ki az nem csalódott..

Utazás előtt érdemes érdeklődni az éttermek telefonszámain szezonális nyitvatartásról, félpanziós és menüs akciókról.

Napi bevásárlás: Nincs mit szépíteni ebben van még hova fejlődni kis községünknek. Van élelmiszerbolt 3 is a faluban de érdemes idefelé meglátogatni egy bevásárlóközpontot vagy Zalaszentgróton (12km) a Penny Market-et, Keszthelyen (22km) pedig már van minden Tesco, Spar, Lidl stb..